BNNS

BNNS SOLAR SYSTEMS

be green, enjoy comfort, save money

 
 

 

Соларни системи – предимства и недостатъци

 

Все повече семейства обръщат внимание на „зеления” начин на живот. Осъзнавайки колко много означава всеки от нас да опазва природата и да използва щадящи я продукти изграждането на соларните системи за подгряването на битовата вода и производство на ток излизат на преден план.

Преобразвувайки слънчевата енергия в топлинна или електрическа слънчевите системи осигуряват електричество на много ниски цени.

Предимствата на соларните системи са много, но ще се опитаме да изброим няколко от тях :

Слънчевата енергия е неизчерпаема и безплатна. Инсталирайки си слънчеви колектори или фотоволтаини модули, ще можете да я използвате без да заплащате нищо.

Развиващите се технологии в сферата на соларните системи сваля цената на първоначалната инвестиция, прави ги лесни за използване и увеличава кпд на системите.

Не се налага да направите основен ремонт за да ги интегрирате в дома си към съществиващите вече инсталации.

Соларните системи не се нуждаят от скъпо струващи профилактики и поддръжки, така че можете да не заделяте бюджет за това.

Естествено съществува и недостатък на соларните системи – първоначалната инвестиция, която обаче се възвръща в рамките на 4 – 5 години.

Да не забравяне и програмите през, които можете да финансирате играждане на соларна система и да спестите до 20% от инвестицията. Така срокът за възвращаемост ще намалее драстично, а ако желаете ще можете и да разсрочите плащанията си.

Инвестирайки в соларна система вие инвестирате не само в своето зелено бъдеще, а и това на природата, осигурявайки си макар и пълна, но значителна независимост от постоянно поскъпващата електроенергия.

 
 

Copyright 2011 iWeb BG | iweb.bg | Всички права запазени.