BNNS

BNNS SOLAR SYSTEMS

be green, enjoy comfort, save money

 
 

 

За нас

“БННС” ЕООД основана през 2006 год. с основна дейност разпространение, изграждане и поддръжка на термични и фотоволтаични слънчеви инсталации - соларни системи, слънчеви колектори, соларни колектори, соларни панели, слънчеви панели, слънчеви бойлери, котли.

През годините БННС ЕООД спечели доверието на стотици клиенти и се доказа като коректен и надежден партньор на своите доставчици и дистрибутори.

Фирмата разполага със сплотен, млад и амбициозен екип от професионалисти, ангажиращи се да предложат висококачествено обслужване и работещи решения в най-кратки срокове. Като потвърждение на написаното по-горе са положителните оценки и референциите, които получаваме от нашите клиентите.

Член на Съюз на производителите на  екологична енергия  (СПЕЕ) (член на управителният съвет) и Българска фотоволтаична асоциация (БФА) БННС ЕООД участва дейно в инициативи за развитие на ВЕИ сектора.

 

Соларни системи

 

Основната дейност при създаването на БННС ЕООД е разпространение изграждане и поддръжка на термични слънчеви инсталации или т.нар. соларни системи. Фирмата предлага проектиране, доставка, изграждане, поддръжка и профилактика на слънчеви системи. Изградените инсталации служат за подгряване на гореща вода за битови и промишлени нужди, подпомагане на отоплението, подгряване на басейни и др. Фирмата залага само на висококачествени соларни елементи за слънчевите си инсталации, което гарантира безаварийната им дългогодишната експлоатация, а професионалното им изпълнение за високата ефективност, с която работят. Уверение за това са стотиците доволни клиенти. До момента има инсталирани над 4 000 м2 слънчеви колектори.

Водещите фирми, в сферата на производство на компоненти  за слънчеви инсталации, BOSCH и SUNSYSTEM са дългогодишни партньори на БННС ЕООД.  

 

Фотоволтаични системи

 

С повишаването на инвеститорския интерес към фотоволтаичните проекти,  през 2007 г. БННС ЕООД създава отдел занимаващ се с проектирането и реализирането на фотоволтаични инсталации. До момента фирмата има изработени над 35 технически проекта с обща мощност над 25 МW.

 

Безпрецедентен успех за БННС ЕООД е изработването на техническата документация на първия 3 MW соларен парк на световния лидери в областта  на енергетиката IBERDROLA Ingeniería y Construcción. Професионализма и себеотдаването на екипа бе високо оценен от ръководителя на проекта от страна на IBERDROLA Ingeniería y Construcción, г-н Алберто Баена Алонсо.

 

БННС ЕООД е доставчик на оборудването и съблюдава спазване на изискванията и препоръките на производителите при реализацията на няколко фотоволтаични централи. Кратките срокове на доставка и коректните отношения с клиенти и производители я правят желан бизнес партньор.

 
 

Copyright 2011 iWeb BG | iweb.bg | Всички права запазени.